Бесплатно у Пионир

47

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у полуфиналу плеј-офа Суперлиге Србије играће против Мега Визуре. Полуфинална серија играће се на два добијена меча, а прва утакмица на програму је у недељу, 8. јуна у дворани Пионир са почетком у 20 сати.

Изабраницима тренера Дејана Радоњића биће веома значајна подршка што већег броја навијача, па је сходно томе донета одлука да улаз у београдски храм кошарке буде бесплатан.

Бесплатне карте за ову утакмицу моћи ће да се преузму у петак (6. јун од 11 до 19 сати) и суботу (7. јун од 10 до 17 сати) у клупским простојима на Малом Калемегдану. Такође, на дан утакмице у недељу 8. јуна бесплатне улазнице преузимаће се на благајни дворане Пионир од 17 сати па све до почетка меча. Треба напоменути да ће свака особа моћи да преузме највише пет бесплатних карата.

С обзиром да ће улаз на трибине Пионира бити бесплатан, руководство клуба одлучило је да власницима сезонских карата за трибине А, Б, Ц и Д омогући улаз у партер Б и партер 4.

КК Црвена звезда Телеком апелује и позива навијаче да у што већем броју дођу у Пионир и пруже подршку вољеном клубу на старту доигравања за титулу шампиона Србије.

Претходни текстРадоњић: Желимо шампионску титулу
Следећи текстНоћ музеја у суботу 7. јуна