Звезда у уторак дочекује Мегу

38

Одлуком Председништва УК КЛС 27. маја наставља се такмичење у Суперлиги Србије које је због ванредног стања изазваног катастрофалним поплавама било прекинуто прошлог викенда. До краја лигашког дела домаћег такмичења остало је да се одигра још пет кола, а Црвена звезда Телеком ће у уторак дочекати Мега Визуру. Због заузетости Пионира, у коме су збринути евакуисани грађани из Обреновца, црвено-бели ће своје утакмице играти у дворани у Железнику све док Пионир не буде оспособљен за одржавање спортских манифестација.

Утакмице у завршници домаћег шампионата играће се на свака два дана, тако да ће Звезда 29. маја гостовати Радничком у Крагујевцу, док је 31. маја на програму дерби са Партизаном. До краја лигашког дела црвено-бели ће играти са Црнокосом у Косјерићу (2. јуна) и против Металца (4. јуна).

Полуфинални дуелу плеј-офа играће се на две добијене утакмице, а финале на три победе као што је и раније било предвиђено Пропозицијама такмичења. Полуфиналне серије плеј-офа на програму су 7. и 8. јуна.

Претходни текстХуманитарни ватерполо турнир „Срце на терен“
Следећи текстЗвездини клинци сјајни у Лисабону