Хуманитарни ватерполо турнир „Срце на терен“

65

Ватерполо савез Србије организује хуманитарни турнир „СРЦЕ НА ТЕРЕН“ на коме ће ревијалне утакмице одиграти наше најбоље екипе: ВК Раднички „Кон Тики“, ВК Партизан „Рајфајзен“, БВК Црвена звезда и репрезентација Србије.

Утакмице ће се одиграти у понедељак на базену СРЦ Ташмајдан са почетком у 19:15ч, у трајању до 21:00ч, а у директном телевизијском преносу мечеве ће емитовати ТВ Б92. У хуманитарном програму учествоваће бројне јавне личности, а сав приход иде у хуманитарне сврхе.

У тренутку тешке ситуације поводом елементарних непогода које су погодиле Србију, ВСС је позвао све чланове ватерполо породице да се укључе у акцију прикупљања помоћи намењене угроженом становништву широм наше земље.

Све екипе наших најважнијих клубова и државна ватерполо репрезентација представљају својеврсне амбасадоре Србије, на свим међународним такмичењима која су пред нама. На овим такмичењима наши ватерполисти ће се на све расположиве начине обратити посетиоцима на базену, публици телевизијских преноса, као и у непосредном контакту са осталим екипама и ватерполо организацијама које су домаћини, за подршку и солидарност са пострадалим народом Србије. Циљ ове иницијативе је да што више људи информишемо о размерама и последицама ове природне катастрофе, као и о даљим активностима које наша држава и њени представници предузимају.

Претходни текстТермини финалног турнира Купа
Следећи текстЗвезда у уторак дочекује Мегу