Звезда чека Црнокосу

33

После изузетно тешке утакмице и важне победе над вечитим ривалом Партизаном, кошаркашима Црвене звезде Телеком предстоји дуел са екипом Црнокосе. Косјерци су једно од најпријатнијих изненађења из КЛС ове сезоне, с обзиром да су поред учешћа на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа успели да изборе пласман и у Суперлигу Србије.

Дуел са популарним скаквацима на програму је у суботу 3. маја у дворани Пионир са почетком у 17 сати. Улазнице за овај меч у петак се могу купити на благајни Евентима у ТЦ Ушће, а на дан меча карте ће се продавати на свим продајним местима Евентима, као и на билетарници Пионира од 13 сати па све до почетка утакмице. Цене улазница су непромењене и коштају 250 (трибине), 500 (партер), 1000 (плава и бела ложа), 1500 (ложа) и 5000 динара (почасна места уз терен).

Пре приче о дуелу са Косјерцима Бранко Лазић још једном се осврнуо на дуел са Партизаном:

После пораза од Цибоне у полуфиналу АБА лиге требала нам је једна јака утакмица и дуел са Партизаном дошао је баш у право време. Било је неопходно да докажемо свима да је меч са Цибоном био само лош дан. Тријумфом против вечитог ривала смо се експресно подигли и вратили самопоуздање које ће нам бити неопходно за финиш сезоне – почео је причу Лазић и потом додао:

Било је евидентно да смо прво полувреме одиграли у великом грчу, што је можда и било очекивано. Међутим, нисмо се предали ни поред заостатка од 15 поена на полувремену. Заиграли смо агресивно и чврсто у одбрани, постизали смо лаке поене и на крају сломили отпор Партизана и заслужено славили – констатовао је Лазић.

Звезда је без сваке сумње у дуелу са Црнокосом апсолутни фаворит, али према речима Лазића то ће морати да докаже и на терену:

Нема сумње да смо квалитетнији тим, али ни у ком случају не сме доћи до било каквог опуштања. Екипа из Косјерића долази потпуно растерећена, јер нема шта да изгуби и њихов мотив ће свакако бити огроман. Ми желимо да наставимо победнички низ како бисмо направили још један корак ка освајању првог места у лигашком делу и најбоље позиције пред почетак плеј-офа. Да бисмо то остварили мораћемо да одиграмо максимално концетрисано и борбено. Трудићемо се да од старта наметнемо наш ритам и упишемо још једну победу – закључио је Лазић.

Претходни текстКарте за утакмицу са Радом
Следећи текстСтојановић: Немамо права на кикс