13. Међународни турнир „Миодраг Шишић – Шиле“

73

У понедељак 21. и уторак 22. априла, одржаће се 13. по реду традиционални дечији међународни турнир у хокеју на леду “Миодраг Шишић – Шиле 2014”.

Ове године учествује 12 клубова (24 екипе) из Словеније,  Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије, а преко 300 дечака и девојчица, дружиће се, смејаће се и наравно играти најбржу колективну игру на свету у леденој дворани хале Пионир.

Турнир почиње у понедељак 21. априла у 9 сати, а церемонија отварања спортске манифестације заказана је за 14 часова, током  које ће се учесницима и гостима турнира обратити  министар омладине и спорта Републике Србије – Вања Удовичић.

Клубови учесници:
ХК Триглав Крањ (СЛО)
ХДК Лисјаки Марибор (СЛО)
ХК Вукови (БИХ)
КХЛ Младост (ХРВ)
КХЛ Сисак (ХРВ)
ХК Спартак (СРБ)
ХК НС Старс (СРБ)
ХК Беостар (СРБ)
КХК Црвена Звезда (СРБ)
ХК Ред Тим (СРБ)
ХК Партизан (СРБ)
ХК Таш (СРБ)

Позивамо све мале суграђане да са својим родитељима посете ледену дворану “Пионир”, и буду део веселе и позитивне атмосфере коју организује хокејашки клуб Црвена Звезда и град Београд. Турнир се завршава у уторак дефилеом свих учесника турнира и доделом медаља и поклона која је на програму у 14 сати и 30 минута.

У припреми и реализацији турнира помогли су: Министарство омладине и спорта Републике Србије, Секретаријат за спорт и омладину града Београда и Туристичка организација  града Београда.

Претходни текстЗвезда сијала над Новим Београдом
Следећи текстКошаркашице повеле у полуфиналу плеј-офа