Без Катића и Раденовића на ФМП

33

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у утакмици другог кола Суперлиге Србије дочекују ФМП. Меч је на програму у суботу у дворани Пионир са почетком у 17 сати, а црвено-бели ће у дуелу са пантерима бити знатно ослабљени. Наиме, тренер Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на Ивана Раденовића и Рашка Катића због повреда.

Звезда је минуле седмице успешно стартовала у домаћем такмичењу победом над Борцем, а тријумф у првом колу Суперлиге забележио је и ФМП у дуелу са Металцем из Ваљева. Управо у дуелу са Чачанима Лука Митровић добио је значајнију минутажу после дужег одсуства услед повреде колена. Да се полако враћа у форму најавио је и одличном игром против Уникса у Казању, а у дуелу са ФМП-ом очекује веома тежак меч:

После завршетка такмичења у Еврокупу сада се окрећемо фајнал-фору АБА лиге и домаћем шампионату – почиње причу Митровић и додаје:

Нећемо моћи да рачунамо на Катића и Раденовића и из тог разлога нас очекује веома тежак посао. Ипак, сви остали играчи ће морати да дају 100 одсто својих могућности како бисмо надокнадили њихово одсуство и забележили победу. Ова утакмица за нас има веома велики значај јер победом желимо да вратимо самопуздање пред утакмице које нам предстоје – констатовао је Митровић.

По речима Звездиног крилног-центра непознаница у овом дуелу не би требало да буде:

Са већином играча се веома добро познајем јер смо имали прилике да се срећемо по разним репрезентативним селекцијама. ФМП има младу екипу, жељни су доказивања и веома мотивисани. Пружали су одличне партије у првом делу сезоне и заслужено освојили прво место у КЛС. Наша жеља је да од старта наметнемо наш ритам, односно да играмо веома чврсто у одбрани и уз максимално озбиљан приступ створимо што више прилика за постизање лаких поена, јер нам је управо то недостајло у дуелу са Униксом у Казању – закључио је Митровић.

Карте за овај меч су у продаји од петка 11. априла на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, ТЦ Ушће, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије). Такође, улазнице ће дан утакмице моћи да се купе и на билетарници дворане Пионир од 13 сати па све до почетка меча.

Карте за трибине коштају 250 динара. За партер је потребно издвојити 500, за плаву и белу ложу 1000 динара, а за ложу 1500 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) коштају 5000 динара.

Претходни текстЈубилеји Ранђеловића и Милићевића
Следећи текстСтојановић и Печник: Сви на Маракану!