Покер асова вас позива у Арену

50

Кошаркашима Црвена звезде у среду од 19 сати и 30 минута у Комбанк арени предстоји веома важна утакмица. Црвено-бели се против украјинског Будивељника боре за пласман у полуфинале Еврокупа. Дуго година уназад КК Црвена звезда није играла овако значајан меч на евросцени, па пред реванш са шампионом Украјине комплетна Звездина породица спортова се окупља да пружи подршку црвено-белим кошаркашима.

Покер Звездиних асова, врхунских садашњих и бивших спортиста, Игор Ракочевић, Ненад Перуничић, Андрија Прлаиновић и Милош Нинковић желели су да подрже своје колеге под обручима и покушају да анимирају што већи број навијача да следе њихов пример и у среду дођу у Комбанк арену. А о каквим спортским иконама је реч говоре следеће чињенице – Игор Ракочевић је три пута био њабољи стрелац Евролиге, Ненад Перуничић је најбољи стрелац рукометне Лиге шампиона свих времена, Андрија Прлаиновић је тренутно најбољи ватерполиста света и Милош Нинковић звезда фудбалског клуба и тренутно најбољи фудбалер у Србији.

Сва четворица сматрају да је ватрена Звездина публика адут кошаркаша у њиховој жељи да остваре циљ, зато је њихова порука сасвим јасна:

Видимо се у среду у Арени. Идемо заједно до победе – рекли су у глас Ракочевић, Перуничић, Прлаиновић и Нинковић.

Претходни текстПредседник Џајић дочекао госте са Косова
Следећи текстЦрвено-бели освојили 23 медаље на првенству Србије