Црвено-бели освојили 23 медаље на првенству Србије

70

Протеклог викенда у Зрењанину је одржано Зимско државно првенство за пионире и млађе пионире, а Звездини пливачи су остварили сјајне резултате.

Ове године црвено-бели су на државно првенство изашли у огромном броју и у обе конкуренције су освојили 10 златних, 10 сребрних и 3 бронзане медаље.

У конкуренцији пионира Алекса Матић је освојио три злата, једно сребро и једну бронзу, Душан Бабић се окитио са две златне медаље и једном бронзаном, Анђела Чучковић је освојила једно злато и три сребра, док је Емилија Живковић освојила једну сребрну медаљу.

Мушка штафета на 4х200м слободно у саставу Душан Бабић, Петар Смиљевић, Матеја Јелача и Алекса Матић је освојила сребрну медаљу, а иста штафета је освојила и бронзу у дисциплини 4х50м слободно.

Ана Радуловић је у конкуренцији млађих пионирки освојила две златне и две сребрне медаље, док се Теодора Милошевић окитила са два златна и једним сребрним одличјем.

Женска штафета у саставу Ана Радуловић, Теодора Милошевић, Ања Радовановић и Ана Мацура освојила је сребрну медаљу у дисциплини 4х50м мешовито.

Претходни текстПокер асова вас позива у Арену
Следећи текстЗвезда савладала Трепчу у пријатељском мечу