Хондин штанд у црвено-белом

31

Кошаркаши и ватерполисти Црвене звезде посетили су штанд Хонде и то је изазвало праву пометњу на Београдском сајму аутомобила. Готово сви присутни у хали 1 београдског сајма, окретали су се за Бобаном Марјановићем, Чарлсом Џенкинсом, Јаком Блажичем, Демаркусом Нелсоном и тренером Дејаном Радоњићем који су разгледали, али и испробавали удобност атрактивних модела Хондиних возила.

Бројни окупљени око штанда Хонде на сајму аутомобила желели су да дођу до фотографија са својим омиљеним играчима па су на тај начин спојили две страсти – према аутомобилима и Црвеној звезди. Кошаркаши Црвене звезде Телеком стрпљиво су позирали пред објективима фотоапарата, ајпеда и телефона потписивали албуме са сличицима и медиа гајдове, као и мајице са Звездиним обележјима.

Увек насмејани Чарлс Џенкинс је радо пристајао на сликање са фановима, а стигао је и да демантује приче да није возач:

Возим – рекао је Џенкинс кроз смех, а потом додао:

Ипак, Јака је мој возач у Београду. Овде се држим подаље од вожње. Знате, у Београду се вози мало брже, и у Њујорку се вози брзо, али не као овде – истакао је бек црвено-белих чију је улогу возача од Блажича преузео Демаркус Нелсон:

Чарлс и ја смо пријатељи и ван терена. Ми смо данас дошли заједно да погледамо аутомобиле у жељи да искористимо овако лепо време. Као љубитељ аутомобила желео сам да данашњи дан посветим њима – истакао је организатор игре Црвене звезде Телеком.

Потом је Нелсон уручио дрес Кошаркашког клуба Црвена звезда генералном директору Делта Моторса Немањи Лазићу као мали знак пажње И захвалности за успешну сарадњу коју КК Црвена звезда Телеком има са овом компанијом и Хондом.

Претходни текстАјмо, ајде сви у Арену
Следећи текстШампион на само победу од финала