Ред Спирит нови партнер Звезде

50

Маркетинг служба фудбалског клуба Црвена звезда потписала је co-branding споразум са фирмом „Ред Спирит“, која се бави производњом и дистрибуцијом истоименог енергетског пића.

Уговор су потписали испред Црвене звезде, директор маркетинга Горан Броћић, односно испред фирме Ред Спирит Владимир Гавриловић.

Co-branding сарадња је нешто што фудбалски клуб Црвена звезда практикује годинама уназад и наша искуства са другим партнерима су веома позитивна. Након пива, шампањца, телефонских картица, дечијег програма, на ред је дошао Ред Спирит, односно њихов производ у виду енергетског пића. Оно што је нама као клубу битно, јесте да ћемо имати зараду од сваке продате лименке чиме смо обезбедили нове приходе који ће помоћи развоју клуба. Компанији Ред Спирит желим велики успех на тржишту – истакао је Горан Броћић.

Представник Ред Спирита господин Гавриловић истакао је да му је велика част повезивање бренда Ред Спирита са брендом фудбалског клуба Црвена звезда.

Мало шта у нашој земљи, али и у свету траје скоро седам деценија, колико сеже историја нашег најтрофејнијег клуба. Верујемо да ће наша фирма у сардњи са оваквим гигантом имати успеха. Приликом прављења новог енергетског пића што само по себи укључује укључује израду лименки, пуњење и састав напитка сарађивали смо са најбољима из својих области у региону, али и Европи. Ред Спирит ће се у продаји наћи од понедељка 10. марта на бензинским пумпама, супер маркетима широм Србије, с тим да ускоро очекујемо да прве количине Ред Спирита своје место пронађу међу купцима у Западној Европи и Америци – истакао је Владимир Гавриловић.

Претходни текстРадоњић: Да одбранимо наш терен
Следећи текстЗвездина будућност је у њеној Омладинској школи