Радоњић: Да одбранимо наш терен

37

Још само четири кола и још само четири препреке кошаркашима Звезде остало је до остваривања циља – завршетка лигашког дела сезоне у регионалном такмичењу на првој позицији. Прва у низу утакмица за црвено-беле на том путу је дуел 23. кола АБА лиге против Крке.

Окршај са словеначком екипом заказан је за суботу од 21 час у дворани Пионир, а оно што утакмицу чини посебном је да се одржава на Дан жена, 8. март. Због тога ће све припаднице лепшег пола моћи да бесплатно присуствују мечу (на трибинама и партеру). Мушкарци ће улазнице моћи да набаве по стандардним ценама (300 динара трибине, 600 партер, 1000 плава и бела ложа, 1500 ложа и 5000 места уз терен), на свим продајним местима Евентима, а на дан меча и на благајни Пионира од 17 сати.

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић, желео је да позове навијаче да доласком у Пионир свом тиму помогну да оствари још један тријумф:

Свако ко дође у халу је добродошао. То су наши навијачи који су уз нас и који нам пружају неопходну подршку да дођемо до вредних бодова – изјавио је Радоњић, пре него што је додао:

Четири је кола остало до краја. Потребно је да до самог завршетка такмичења будемо на висини задатка како бисмо остварили нашу жељу – да останемо на првој позицији. На путу ка томе први на реду је дуел против Крке, битан због наше жеље да победом идемо према ономе што желимо да се деси по завршетку 26. кола – истакао је тренер црвено-белих.

Дејан Радоњић је потом анализирао наредног ривала:

Екипа Крке је млада и чврста, морамо да будемо опрезни. Морамо да одбранимо наш терен, да урадимо све што је потребно како бисмо дошли до бодова. У жестоком смо ритму и то оставља трага на играче. Верујем да ћемо играти довољно добро како бисмо победили. Раденовић неће бити у тиму, Липовиј је почео да ради, биће са екипом и видећемо колико ће играти – закључио је Радоњић.

Претходни текстЦрвено-беле против Цеља за финале МЖРКЛ
Следећи текстРед Спирит нови партнер Звезде