Стојановић: Спремни чекамо наставак првенства

44

Тренер фудбалера Црвене звезде, Славиша Стојановић има доста разлога за задовољство због рада својих изабраника током припрема у Словенији.

У петак 14. фебруара у касним вечерњим сатима експедиција црвено-белих се враћа за Београд, где ће у наредних седам дана обавити завршну „глазуру“ пред наставак сезоне и меч са Јавором. У шест одиграних мечева у Словенији, забележен је максималан учинак, а посебно радује приступ, залагање и ефикасност првотимаца клуба из Љутице Богдана. У последњој провери против Горице Црвена звезда славила је са 2:0.

Приводимо припреме крају и досадашња оцена учињеног је више него позитивна. Сусрет против Горице је био најтежи од свих. Наспрам себе смо имали чврсту екипу, и оба тима показала су висок ниво дисциплине у игри. Одлучивале су нијансе и наравно да сам срећан због победе. Постигли смо два гола, и поред тога имали још неколико изгледних прилика – рекао је Стојановић.

Почетак пролећне полусезоне за црвено-беле заказан је за 22. фебруар када на наш највећи стадион стиже екипа из Ивањице, дужник из првог кола.

Одиграћемо још утакмицу против Смедерева у недељу 16. фебруара и након тога остаје нам још неколико дана да се додатно уиграмо и порадимо на финесама. Још увек нисам одредио тим за прву званичну утакмицу. Имамо довољно времена да створимо комплетну слику и изаберемо најбољих 11 – нагласио је шеф стручног штаба најтрофејнијег српског клуба.

Током прелазног рока на Маракану су стигла два појачања на позицији штопера која је током јесење полусезоне означавана као најдефицитарнија. Поред Павићевића однедавно играч Црвене звезде је и Дејан Келхар од кога Стојановић очекује да буде од користи тиму у походу на прво место.

Одиграо је солидан меч против Горице. Што је најважније показао је стабилност и био коректан у испуњавању својих задатака. Очекујем да, како време буде пролазило, још више подигне ниво своје игре – закључио је Стојановић.

Претходни текстСа новим тренером у одбрану трофеја
Следећи текстБрајовић донео победу Звезди у Костолцу