Са новим тренером у одбрану трофеја

49

У просторијама Одбојкашког савеза Србије данас је одржана конференција за новинаре поводом Финалног турнира 48. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица, који ће се у суботу и недељу одиграти у дворани “Парк” у Старој Пазови.

Конференцији су присуствовали Милица Стојадиновић, прослављена одбојкашица и освајач две титуле победника Купа са Партизаном, Милица Јуришић и Јово Цаковић, капитен и тренер Јединства из Старе Пазове, Бианка Буша и Дарко Закоч, капитен и тренер Партизана Визуре, Соња Пузовић и Маријана Боричић, капитен и тренер ТЕНТ-а из Обреновца, и Јулија Миловић и Ласло Лукач, капитен и тренер Црвене звезде.

Уважене госте и представнике медија поздравио је Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС.

Милица Стојадиновић ће у недељу, по завршетку финалног меча предати трофеј намењен најбољој играчици (МВП) Финалног турнира. Тренери екипа учесница Финалног турнира ће одлучити коме ће припасти престижна награда.

Црвена звезда је рекордер по броју освојених титула у Купу – 16.

У полуфиналу 48. Купа Србије, у суботу, 15. фербруара, играће ТЕНТ – Црвена звезда (15,30) и Јединство – Партизан Визура (18,30 – РТС), док ће се финале одиграти у недељу, 16. фебруара од 17,00 часова (РТС).

Претходни текстЗвездина школа кошарке на Сењаку
Следећи текстСтојановић: Спремни чекамо наставак првенства