Саопштење поводом физичког напада на Бранка Ољачу

87

Рукометни клуб Црвена звезда настоји да реши проблеме око лиценце пред сам почетак другог дела сезоне, а изненада се појавио неочекивани инцидент. Бранко Ољача, који се у зимском прелазном року вратио у клуб, физички је нападнут у петак у сред бела дана око поднева на Аутокоманди од стране непознатог лица.

Непознати младић је изашао из аутомобила и два пута ударио Ољачу у главу без икаквог разлога. На срећу, Бранко није озбиљније повређен. Одрадио је вечерњи тренинг, једино га је мало болела глава.

Здрав сам и читав, то је најбитније – рекао је Ољача пре почетка тренинга црвено-белих.

Рукометаш Црвене звезде, иначе специјалиста за дефанзивне задатке није играо на меморијалном турниру у Ваљеву због повреде, па је још раније био под знаком питања за меч против Спартака у недељу.

Поводом напада на Бранка Ољачу огласио се и Рукометни клуб Црвена звезда следећим саопштењем:

Стоп насиљу! Управни одбор Црвене звезде најоштрије осуђује физички напад на њеног рукометаша Бранка Ољачу. На Аутокоманди Ољачу је пресрео младић, који је изашао из аутомобила и ударио га два пута у главу. Онако изненада, ничим изазван. Најоштрије осуђујемо овакве појаве у друштву и спорту. Апелујемо на надлежне органе да што пре пронађу актере овог срамног чина и адекватно их казне. Стоп насиљу у било ком облику и у било којем сегменту друштва. Апелујемо на мир. Ово није први пут да се на улици, или у градском саобраћају, туку наши играчи. Крајње је време да се такве ствари више никад, никоме, не догоде.

Претходни текстЗвезда лако са Суботичанима
Следећи текстТријумф Звезде, мајсторије Печника