Звезда дочекује легију странаца из Француске

25

Одбојкаши Црвене звезде сутра, уторак 04. фебруара од 18,00 часова угостиће француски Нант у првој утакмици четвртфинала ЦЕВ Челенџ Купа 2014.

Утакмица ће се одиграти у дворани “Спорт Еко” у Београду, уз директан пренос на РТС 2, а пулени Душка Николића први пут ће играти на овом терену. Без обзира на то, црвено-бели очекују добру партију против ривала који има више него задивљујући буџет од 1.200.000 евра!

На данашњој конференцији одржаној у просторијама СД Црвена звезда медијима су се обратили Мартин Демар тренер Нанта и Ибан Манзанарес Перез коректор француске екипе, као и Душко Николић тренер Црвене звезде и Душан Петковић капитен тима.

Реванш ће се одиграти у среду, 12. фебруара од 20,30 часова у дворани Артур Дигаст у Нанту.

По пропозицијама ЦЕВ, за победе од 3:0 и 3:1 добијају се 3 бода, а уколико се меч заврши резултатом 3:2 победник добија 2 бода, а поражени 1 бод. Уколико екипе освоје исти број бодова, о коначном победнику одлучује “златни сет”.

Уколико Црвена звезда елиминше Французе, “црвено – бели” ће у полуфиналу играти против победника дуела Стројитељ Минск (Белорусија) – Фенербахче Грундиг Истанбул (Турска).

Претходни текстЗвезда освојила турнир у Ваљеву
Следећи текстГол Мрђе за нову победу црвено-белих