Одржана Скупштина КК Црвена звезда

77

У просторијама клуба на Малом Калемегдану одржана је Прва редовна седница Скупштине КК Црвена звезда на којој су изабрани нови чланови овог тела, као и нови чланови Председништва.

Наиме, највиши орган клуба је на усаглашен предлог председника Скупштине Бранислава Ђурђевића и председника клуба Небојше Човића добио 19 нових чланова Скупштине, који су потом изгласали и тројицу чланова Председништва. То су: Андреј Вучић, Александар Јокић и Огњен Оливерић. Такође, Скупштина црвено-белих једногласно је усвојила и информацију под називом „Образложење концепта Унапред припремљеног плана за КК Црвена звезда“ коју је предочио председник Небојша Човић. Мандат чланова Скупштине и Председништва траје до 12. августа 2016. године.

По завршетку седнице Скупштине клуба одржана је и трећа седница Председништва у 2014. години на којој је формиран нови Управни одбор клуба у коме се поред чланова Председништва налазе и: Лука Петровић, Дарко Глишић, Иван Бошњак, Ђорђе Вучинић, Бранислав Баћевић, Иван Бекјарев, Вељко Гудељ, Ранко Жеравица, Никола Васиљевић, Немања Лазић и Предраг Мали. Мандат свих чланова Управног одбора траје годину дана.

Претходни текстМарић други у цикло кросу
Следећи текстЗвездин брејк у Атини