Чемпион брине о Марјановићу

31

Црвена звезда Телеком има правог горостаса под обручима. Један од љубимаца навијача, центар Бобан Марјановић, са висином од 222 центиметра доминира у рекету, а своју доминацију ове сезоне на прави начин доказао је у последњем мечу Евролиге против Лаборал Куће и у дуелу са Партизаном у осмом колу АБА лиге када се окитио МВП титулом.

С обзиром на популарност коју има, Марјановић је један од најупечатљивијих манекена ЧЕМПИОН-а и Спорт Вижн-а који су спонзори Црвене звезде Телеком. Зато и не чуди што се Марјановићу посвећује посебна пажња када је израда спортске опреме у питању.

Управо тим поводом Марјановић је недавно посетио продавницу Чемпион у ТЦ Ушће, где му је професионална кројачица „узела меру“. Посао није био нимало лак, па осим што је столица била неопходан реквизит како би се дохватила Бобанова рамена, кројачица је морала да има и помоћ асистента.

Ипак, најважније је да ће Звездин центар моћи комотно да се осећа током напорних путовања и неометано да тренира у спортској опреми по мери:

Када сте висине као ја, адекватна обућа али и одећа су често проблем. Ипак, захваљујући ажурности Чемпион-а, Спорт Вижн-а и наравно мог клуба Црвене звезде на моје велико задовољство све то је решено – истакао је Марјановић.

Када је већ реч о спортској опреми КК Црвена звезда Телеком, у свим продајним објектима Спорт Вижн-а могу се наћи нове реплике све три гарнитуре дресова и то у свим величинама по цени од 2990 динара за дечије моделе и 3490 динара за одрасле.

Претходни текстМрђа обрадовао породицу Радосављевић
Следећи текстПораз црвено-белих на старту припрема