Звезда без Траореа

53

Али Траоре неће заиграти у црвено-белом дресу. Иако је Траоре требало да буде ангажован до краја сезоне, уговор француског репрезентативца и црвено-белих који је потписан ипак неће бити активиран.

Наиме, Траоре је имао клаузулу по којој је уговор требало да буде реализован уколико прође све медицинске тестове. Стамени центар је протеклих дана подвргнут опсежним лекарским прегледима, његова повреда је санирана, али…

Траоре је дуго паузирао, ове сезоне је одиграо само две утакмице и да би достигао оптималну такмичарску форму било би му потребно минимум месец дана. С обзиром на наш врло згуснут распоред и високе амбиције које имамо нисмо у прилици да толико чекамо, па сарадња нажалост неће бити реализована – почео је причу директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић и потом додао:

Веома нам је жао што Траоре неће играти за Звезду. О његовим играчким квалитетима излишно је говорити с обзиром да је реч о репрезентативцу Француске. Такође, у ових неколико дана били смо у прилици да се уверимо да је реч о сјајном човеку и заиста веома добром момку. Надамо се да ће нам се путеви у будућности поново укрстити и желимо му много среће у наставку каријере – констатовао је Ристовић.

Претходни текстМир Божји – Христос се роди!
Следећи текстНе претимо, али се и не бојимо