„Тијана ти си наше срце“

78

У организацији КК Црвена звезда под називом „Тијана ти си наше срце“ одржана је сјајна хуманитарна акција. Пред око 300 навијача, одиграна је ревијална утакмица у којој су снаге одемрили „ВИП звездаши“ са једне односно новинари који прате наш тим са друге стране. Резултат је вечерас  био у другом плану. Поред лепог провода и добре забаве основа овог дружења била је да се сакупи што више новца за трансплантацију срца мале Тијане Огњановић.

Велики број познатих личности, стигао је вечерас у „Баскет сити“ како би својим присуством дао подршку Тијани у њеној одлучујућој утакмици, борби за живот.  У  саставу „ВИП звездаша“ били су: Милан Гуровић, Ненад Перуничић, Драган Окановић, Никола Роквић, Војкан Бенчић. Владо Кузмановић, Миленко Топић, Андреј Кујунџић, Александар Шапић, Дејан Цукић…
Утакмица је била заиста лепа за гледање, судије Борис Савовић, Рашко Катић и Александар Цветковић нису имале много посла. Новинари су показали да се одлично служе са лоптом, па тренери ове екипе Вук Радивојевић и Елтон Браун могу да буду заиста поносни на своје изабранике. Виђено је неколико заиста лепих потеза, пре свих Милана Гуровић, Владе Кузмановића и Миленка Топића, прекањених асова ове игре. Програм је водио коментатор телевизије „Аренспорт“ Един Авдић. Својим занимљивим коментарима и пошалицама на рачун колеге овај догађај учинио је још интересантнијим. Сви су се лепо забавили, а мала Тијана је добила заиста вредну помоћ. Прилику да покажу своје умеће имали су и Тијанини другари из ОШ „Иво Андрић“. У предигри пред централни догађај, они су одиграли утакмицу против пионирске екипе црвено-белих.

Претходни текстЦрвено бела крв
Следећи текстТелеком Србија уз Црвену звезду