Телеком Србија уз Црвену звезду

39

КК Црвена звезда добила је новог насловног спонзора. У наредних годину дана црвено-бели кошаркаши играће под називом Црвена звезда Телеком. Ова сарадња на обострано задовојство потписана је у хотелу Холидеј ин, а бројним новинарима се прво обратио генерални директор компаније Телеком Србија Предраг Ћулибрк:

Телеком Србија као национални оператер у пружењу телекомоникационих услуга има свест о друштвено одговорном пословању. Телеком Србија ће наставаити да улаже у спорт јер је то један од најбољих амбасадора Србије је у свету, а тако такође јачамо и имиџ наше компаније. Наравно, овим дајемо подстицај широј друштвеној јавности да појача улагање у спорт. Поносни смо што ће Црвена звезда од Нове године носити име Црвена звезда Телеком. Очекујемо да ће то бити препознатно и од стране наших корисника јер Звезда има армију навијача не само у Србији, већ и у Црној Гори, Босни и Херцеговини, односно Републици Српској где Телеком поседује ћерке компаније. Сматрамо да ће овај уговор бити подстицај Црвеној звезди да настави са победама, имајући у виду колико је београдски тим последњих месеци напредовао. Уговор је потписан на годину дана, током целе 2013. Телеком Србија ће бити спонзор Звезди, а наставак сарадње зависи од тога какве ће резултате клуб постићи у наредном периоду – закључио је видно задовољни господин Ћулибрк.

О значају потписивања овог уговора говорио је и први човек Црвене звезде господин Небојша Човић:

Захваљујем се Предрагу Ћулибрку на лепим речима и Телекому Србија као компанији на поверењу. Телеком Србија је имао дугогодишњу сарадњу са кошаркашким клубом Црвена звезда, али никада до сада нисмо дошли до овог нивоа сарадње. Телеком Србија је проценио да треба подржати Црвену звезду. Ми смо тренутно једини српски клуб у европским такмичењима, имамо одличне резултате и велике амбиције. Излазимо из периода великих финансијских проблема и због тога нам овај спонзорски уговор представља значајан подстицај. Али, такође представља и велику обавезу. Нема средстава и спонзора без резултата, то је степен одговорности који са собом носи име Црвене звезде у свим такмичењима. Врло смо захвални на помоћи и опредељењу Телекома да уђе у партнерство са јаким брендом какав јесте кошаркашки клуб Црвена звезда. Обећавам да ћемо са наше стране учинити све да оправдамо то опредељење – констатовао је Небојша Човић.

Претходни текст„Тијана ти си наше срце“
Следећи текстКошаркаши промовисали календар