Болан пораз од ПКБ-а

41

Рукометаши Црвене звезде поражени су од екипе ПКБ Падинска Скела у оквиру 13. кола Меркур Осигурање Супер Рукометне Лиге. Поред великих проблема који су задесили клуб из Љутице Богдана, пораз од ПКБ само је „со на рану“ за изабранике Ненада Перуничића.

Црвено – бели су пратили предност ривала током читавог првог дела меча. Велики напори су улагани како би се зауставили силовити напади екипе ПКБ – а, али ипак није се могло до тријумфа. Присутни у хали „Шумице“ могли су да гледају борбу између две квалитетне екипе, које су се надигравале целу утакмицу. Чак су и црвено – бели почетком другог полувремна дошли до предности , коју су одржавали неколико минута. Разлика од једног гола била је надокнадива, па су рукометаши ПКБ – а успели да вођство осигурају до краја сурета. Сјајно су се бориле обе екипе.

Црвено – бели су у минулом периоду претрпели одређене „санкције“, где су им одузети бодови. Наши рукометаши су победили Напредак из Крушевца у претходном колу, али победом се нису дуго задржали на трећој позицији. Одузимање 2 поена након победе над Напретком одразило се на игру нашег тима. Феноменално су се борили, имали подршку са трибина, али ипак нису могли до тријумфа. Рукометаши Црвене звезде после овог пораза остају на четвртој позицији на табели.

Претходни текстСутра у Пиониру са Радничким
Следећи текстПризнања легендама Звезде