Пионири настављају са одличним играма

41

Кошаркаши Црвене звезде, овога пута пионири, дошли су до новог тријумфа у Купу шампиона. Црвено – белима је ово трећа победа у А групи на турниру који важи за незванично првенство Европе за играче ди 14 година. Изабраници Милована Булатовића су након победа на шампионом Естоније Еркмом, прваком Француске Асвелом, забележили тријумф и над екипом московског ЦСКА.

Резултат је на крају био убедљив 88:64 ( 25:14, 19:21, 11:15, 33:14 ). Пионири су након одличних партија освојили прво место у групи па ће у полуфиналу имати за противника летонскг шампиона Ригу.

Аранитовић, Раданов и Радовић били су феноменални. Упркос квалиету и мотивисаношћу домаћина, црвено – бели су имак успекли да сломе отпор ривала. Стрелци за Звезду на мечу били су : Мрђа 2, Чучковић, Манасијевић Аранитовић 20, Ацевски 2, Ђуревић, Поповић, Раданов, Радовић, Раут и Петровић.

На московском турниру који организује руска кошаркашки федерације под покровитељством ФИБА Европе у четвртак је на програму слободан дан, а сви учесници биће гости евролигашког меча ЦСКА – Бешикташ.

Претходни текстПољакиње славиле у Шумицама
Следећи текстСуботићева лекција Орлеану