Црвено – беле оптимистичне пред Динамо

47

Након победе над Колубаром, у шестом колу Суперлиге, одбојкашице Црвене звезде окрећу се свом следећем противнику. Црвено – белима у госте долази екипа Динама из Москве у четвртом колу Лиге шампиона. Изабранице Ратка Павличевића успеле су да узму један сет у мечу који се играо у Москви, нажалост одбојкашице Звезде изгубиле су утакмицу са 3-1.

На конференцији за новинаре која се одржала на стадијону „Маракана“ очекивања пред меч изнели су тренер наших одбојкашица Ратко Павличевић и Јована Стевановић, као и тренер Динама Светлана Илић и одбојкашица гостију Наташа Осмокровић.
Тренер црвено – белих Ратко Павличевић рекао је да реванш утакмица која се игра у уторак представља велики тест за одбојкашице нашег клуба.
Успели смо да узмемо сет у Москви. Екипа Динама је веома искусна, зна како се играју утакмице које су битне за пласман у виши ранг такмичења. На нама је да се што боље припремимо за овај меч, и покушамо да поновимо игру коју смо приказали на њиховом терену – истакао је Павличевић.
Тренер Динама Светлана Илић има велике планове за своје изабранице, и није се либила да их открије на конференцији.
Динамо је јако озбиљан клуб који жели само победе. На нашим одбојкашицама је да се покажу и очекујемо победу у сваком мечу. Све одбојкашице су професионалци, и на њима је да се покажу што боње на терену. Црвена звезда има јако млад тим, и представиле су се као јако амбициозне против нас, тако да ће сигурно одиграти одлично и на свом терену – истакла је Светлана Илић.

Претходни текстНастављена серија победа
Следећи текстМаксимално мотивисани на „романтичаре“