Компанија ДИВА и уз фудбалере

56

После промена које су  у ноћи између уторка и среде уследиле у ФК Црвена звезда, спонзорски пул нашег клуба јачи је за још једно ново име. Услед успешног улагања у кошаркашки клуб, компанија ДИВА решила је да започне сарању и са фудбалском секцијом. У наредне три године, официјално пиће црвено-белих биђе управо вода „ДИВА“. 

На конференцији за медије која је данас одржана у медија центру стадиона Црвене звезде уговор о сарадњи потписали су директор маркетинга Горан Броћић и власник компаније ДИВА Љуба Перишић. 
– Решили смо да се угледамо на наше кошаркаше, они пију воду ДИВА и славили су у вечтиом дербију, сада је ред на нас– у шаљивом тону започео је своје излагање Горан Броћић.
– Ово је јако битна сарадња за нас. Очекујем да ће ове стране имати велику корсит. Уговор са водом Јазак је истекао, ДИВА је била најконкретнија и сјајна је ствар што смо се тако брзо договорили.
Председник компаније ДИВА, Љуба Перишић није крио задовољство.
– Сарадња са Црвено, звездом је велика част за сваки бренд.Кренули смо са кошаркашима, сада смо ту и за фудбалере.Наш циљ је да будемо најбољи у Европи, и сугуран сам да нам је на том путу потребан јак партнер какав Звезда јесте– јасан је Перишић.

Претходни текстЏајић се вратио у Звезду
Следећи текстЗвезда славила у продужецима