Џајић се вратио у Звезду

70

Легенда фудбалског клуба са Маракане, Драган Џајић вратио се у Црвену звезду! На ванредној конференцији за новинаре која је почела негде око поноћи пред велики број новинара изашли су Драган Џајић,  Александар Вучић и Александар Антић. На састанку који је претходио конференцији договорено је да до расписивања избора за новог председника руководи Радна група на чијем је челу Драган Џајић!

Све је ово дошло доста брзо и за мене неочекивано. Наравно, никад нисам бежао од тога, сви смо свесни да је Звезда у незавидној ситуацији и клуб не сме никад да се преда. Хвала господину Вучићу, ако има поверења у мене да могу нешто да допринесем – истакао је Џајић.
Александар Вучић напоменуо је да су разговорио били веома дуги, али и да је постигнут одређен договор.
Оно што могу у име државе да кажем је да ћемо у складу са нашом моћи помоћи и Црвеној звезди и Партизану, потрудићемо се да направимо репрограм њихових пореских обавеза. Да видимо шта је оно што можемо да помогнемо и у репрограму дугова који постоје код појединих банака… Постигнут је договор нас звездаша да се формира Радна група за стабилизацију и консолидацију до избора који ће бити одржани у децембру, најкасније почетком јануара… На њеном челу биће председник Драган Џајић и захвалан сам што је то прихватио!

Претходни текстТур преслишао Звезду
Следећи текстКомпанија ДИВА и уз фудбалере