Убедљива победа црвено белих

34

Ватерполисти Црвене звезде забележили су још једну победу у Првој А лиги. У четвртом колу веома лако су изабраници Дејана Савића савладали екипу Сингидунума са 15:2 (4:0, 4:0, 3:1, 4:1).

Црвено бели су ову утакмицу играли без повређеног Пијетловића, али и Рађена, Прлаиновића и Шефика. Дејан Савић се ослонио на младе играче који су показали да нашем клубу предстоји лепа будућност. У првом полувремену Звезда је била одлична у одбрани, а у нападу су ефикасном игром стигли до убедљивог вођства од 8:0.
На голу је био одлични Драксимовић који је успео да одбрани и један петерац, док су у нападу најефикаснији били Страхиња Рашовић и Никола Ешкарт који су постигли по 3 гола. Тренер црвено белих је свима пружио шансу, па је и поред пуно промена у тиму Црвена звезда била убедљива и на крају славила против Сингидунума.

Црвена звезда – Сингидунум 15:2 (4:0, 4:0, 3:1, 4:1)
Базен „11. април“. Гледалаца: 350. Судије: Голијанин и Рагач. Играч више: Црвена звезда 9 (4), Сингидунум 5 (1). Петерци: Сингидунум 1 (0).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 3, Стојчић 2, Ивошевић 1, Милићевић 1, Балаћ, Аврамовић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 1, Вапенски 2, Савић 1, Ешкерт 3, Томић. Тренер Савић.
СИНГИДУНУМ: Аризановић, Петровић, Чабрило, Гиговић, Стијепановић, Бијелић, Ђујић, Аврамовић 1, Ђорђевић 1, Симић, Матковић, Драшковић. Тренер Милаковић.

Претходни текстПораз Звезде у Новом Саду
Следећи текстПоход на титулу се наставља