Поход на титулу се наставља

39

Наши фудбалери победом у осмини финала Купа Србије, окрећу се свом следећем противнику екипи Доњег Срема која их очекује у  10. колу Јелен Супер Лиге.

Екипа црвено-белих успела је да се врати у победнички ритам после неуспеха против Спартака. Наши фудбалири играју са противником који  се од ове сезоне такмичи у лиги са најјачим фудбалским клубовима у Србији. Екипа Доњег Срема на почетку сезоне направила је велики подвиг победивши нашег највећег ривала екипу Партизана резултатом 2 : 1. Фудбалер нашег клуба Филип Касалица наставља да приказује добре партије у црвено-белом дресу. Он је истакао да се налази у доброј форми, екипа је изборила пласман у четвртину финала Купа, и сада их очекује утакмица у Новом Саду на стадиону „Карађорђе“ са екипом Доњег Срема који је показао да уме да изненади сваког противника.

Фудбалер средине терена Лука Миливојевић истакао је да је задовољан чињеницом да се утакмица игра на стадиону Војводине, наредно коло се игра на домаћем терену тако да ће ово бити добра увертира пред меч са Јагодином пред навијачима црвено-белих. Млади везиста додао је да наши играчи играју за велики клуб као што је Црвена звезда и да не смеју размишљати о умору већ да се фокусирају на победу.

Претходни текстУбедљива победа црвено белих
Следећи текстСветски првак прејак за Звезду