Победа ватерполиста Црвене звезвде над Монпељеом

57

Наши ватерполисти су у 3. колу Лиге шампиона победили екипу Монпељеа резултатом 10:8 (3:4, 2:1, 3:1, 2:2).

Француски тим је водио у првој четвртини, али је екипа Дејана Савића успела да изједначи резултат до краја првог полувремена. Најефикаснији у нашем тиму био је Андрија Прлаиновић са четири поготка,Борис вапенски и Страхинња Ршовић са по два,а Марко Аврамовић и Ненад Стојичић са по једним голом.

Како је утакмица одмицала наши ватерполисти су се одлично показали у одбарни, и након нерешеног резултата са полувремена успели да преокрену ток меча у своју корист.

Навијачи су пружали фантастичнуичну подршку са трибин, а највеће овације биле су упућене бившем фудбалеру Црвене звезде Дејану Станковићу који се појавио на почетку утакмице и бодрио ватерполисте до краја меча. Ватерполисти нашег тима ће овом победом забелиежити другу победу у Европском такмичењу и спремно дочекати свог наредног противника,екипу Олимпијакоса која има максималан учинак.

Црвена звезда – Монпеље 10:8 (3:4, 2:1, 3:1, 2:2)
Базен „11.април“. Гледалаца 800. Судије: Полети (Италија), Хориљо (Шпанија). Играч више: Црвена звезда 12 (5), Монпеље 9 (4). Петерци: Црвена звезда 1 (1), Монпеље 2 (1).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С. Рашовић 1, Рађен, Ивошевић, Милићевић, Стојчић 1, Аврамовић 1, В. Рашовић 1, Рађеновић, Вапенски 2, Прлаиновић 4, Ешкерт. Драксимовић. Тренер: Савић.
МОНПЕЉЕ: Јасберењи, Агилар 1, Пасри, Ковачић 3, Мустур, Хејрних 3, Ладоц, Пикат, Лаук, Клеј, Шипотел 1. Тренер: Васер.

Претходни текстНова победа кошаркашица
Следећи текстУбедљив тријумф Црвене звезде над БСК-ом