Убедљив тријумф Црвене звезде над БСК-ом

64

Фудбалери Црвене звезде су у суботу на стадиону „Маракана“ приредили праву спортску претставу за своје гледаоце, победивши екипу из Борче резултатом 7:2.

Наши фудбалери су убедљивим резултатом савладали свог противника и том победом се примакли свом „вечитом ривалу“ на два бода. Сам почетак утакмице је обележен головима, па је већ у  петом минуту резултат био 2:0 за домаћи тим, а голове су постигли Димитријевић и Микић.

Шести погодак ове сезоне постигао је Мудрински који је успео да искористи центаршут Максимовића из корнера. На утакмици на којој су се ређале шансе, на листу се уписао и Лука Милуновић који у дресу црвено-белих наставља да бележи сјајне резултате. Фудбалери из Борче некако су успели да смање предност,и то је учинио Вук Сотировић голом у другој половини игре.

Голеаду на стадиону у Љутице Богдана наставили  су Пантић,Асамоа и Максимовић који су постигли први гол у црвено белом дресу, а други гол који је ублажио убедљив  пораз БСК-а постигао је Блажо Булатовић. Утакмица је била је испраћена громогласним навијањем са северне трибине стадиона „Маракана“ до краја меча.

Црвена звезда – БСК Борча 7:2 (4:0)
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 10.350. Судија: Милан Јеремић (Београд). Стрелци: Димитријевић у 2, Микић у 5, Мудрински у 37 и Милуновић у 40, Асамоа у 69, Пантић у 81. и Максимовић у 90. минуту за Црвену звезду, а Сотировић у 60. и Булатовић у 87. за БСК.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кировски, Микић, Пантић, Максимовић, Младеновић, Миливојевић, Милијаш, Димитријевић, Касалица, Милуновић, Мудрински. Резерве: Весић, Јовановић, Мијаиловић, Вешовић, Лазовић, Бабаљ, Асамоа.
БСК: Ковачевић, Бошковић, Планић, Ћесаревић, Милојевић, Чећебић, Савковић, Јовановић, Сотировић, Станчевски, Ђукић. Резерве: Шкарић, Петровић, Анђушић, Живковић, Булатовић, Нухи, Милутиновић.

Претходни текстПобеда ватерполиста Црвене звезвде над Монпељеом
Следећи текстМаксимална победа Звезде