Победнички старт нове сезоне Суперлиге

35

После великог пада у првом сету изабраници новог тренера Душка Николића фуриозно су „прелетели“ преостала три сета и стигли до прве победе ове сезоне у Винер Штедиша Суперлиги.

Доста су црвено бели грешили и играли на махове, што је резултирало тиме да резултат у појединим тренуцима буде доведен у питање. Ослабљени неиграњем Душана Петковића на месту првог коректора, представљао је велики проблем који су одбојкаши Рибнице умели да искористе.
Један од тимова који прети да покаже сву доминацију ове године је свакако Рибница, која је са великим амбицијама изашла на перкет Шумица. Шампиони су брзо збили редове и покзали зашто су најбољи у земљи. Са 25:16 у другом и 25:21 у трећем и четвром сету славили су победу.

Црвена звезда – Рибница 3:1 (16:25, 25:16, 25:21, 25:21)
Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 150. Судије: Роберт Леко и Ђорђе Стевановић. Трајање меча: 102 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 8, Перић 1, Стоиловић 7, Гмитровић, Копривица 18, Милутиновић, Јаковљевић 18, Митић 2, Петковић, Ћелић 11, Буцуљевић, Вујић (либеро). Тренер: Душко Николић.
РИБНИЦА: Јанићијевић, Окошановић, Вељовић, Јанузовић 10, Мочић (либеро), Јанковић (лчиберо), Радовић 25, Бићанин, Маринковић 8, Лукић, Трајчевски 8, Радевић 10. Тренер: Бошко Мачужић.

Претходни текстШампионке поражене на старту
Следећи текстТријумф у дербију на почетку првенства