Реми у дербију

23

Црвена звезда је уписала први бод у елити и то против вечитог ривала Партизана на Бањици. Иако је Партизан важио за апсолутног фаворита током целе утакмице гости су пружили добар отпор. Већ на почетку меча се видело да ће то бити неизвестан и занимљив меч. Звезда је играла као у трансу, била борбенија, пожртвованија и пре свега одлучнија у нападу, а агресивнија у одбрани.

Средином првог полувремена изабраници Ненада Перуничића су први пут имали предност од три гола (9:6) и то је био сигнал његовом колеги Александру Брковићу да затражи тајм-аут.

У последњим секундама меча, црвено-бели су промашили и испустили трјумф. На крају је утакмица завршена резултатом 26:26.

ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 26:26 (13:15)
Дворана: Бањица. Гледалаца: 700. Судије: Алимпић и Црњански (Бачка Паланка). Седмерци: Партизан 2 (2), Црвена звезда 4 (3). Искључења: Партизан 4, Црвена звезда 4 минута.
ПАРТИЗАН: Васић, Милошевић 1, В. Илић, Мештер, Радановић, Павловић 2, Максић 2, Жујовић 1, Радовановић (15 одбрана), Кајганић, Радивојевић 3 (2), Н. Илић 4, Костадиновић 3, Ивошевић 2, Митровић 4, Марсенић 4.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић (14 одбрана), Живковић 6, Милошевић 1, Шљиванчанин 2, Цветковић, Стошљевић, Павић 2, Шотић, Цупара, Лековић, Ћирић 1, Докић 9 (3), Давидовић, Анђелић 3, Брајовић 2, Милутиновић.

Претходни текстЗвезда против Кахасола, Сасарија и Орлеана
Следећи текстЗвезда потопила ЖАК