Вукоичић: Звезда велики изазов

38

Од трећег кола регионалне АБА лиге, црвено беле водиће нови тренер Влада Вукоичић. Искусни стручњак промовисан је данас на конференцији за медије у просторијама клуба. Вукоичић је у разговору са новинарима призано да му је Црвена звезда највећи изазов у каријери као и да ће дати све од себе да клуб доведе на место које му припада.

Дошло је до смене тренера, и ја као неко ко је дошао на место Миливоја Лазића имам две основне обавезе, а то је да се бавим самим догађањима на терену, односно да упознам играче и да све те неке ствари задржим, уобличим и уопотпуним с анеком својом кошаркашком филозофијом – истакао је Вукоичић.
У недељу од 18 часова у Хали Пионир, Црвена звезда ДИВА дочекује екипу Унион Олимпије, а то ће уједно бити и прва утакмице пред домаћом публиком ове сезоне. Пред овај дуел нови тренер је оптимистичан али упозорава да је екипа Звезде доста измењена и да су још увек у фази уигравања.
Циљ Звезде је да на смом терену не губи утакмице, собзиром на играче који су дошли и клуб амбиције су врло високе и неће се мењати без обзира какав је скор на табели. Ситуација поводом предстојеће утакмице са Олимпијом је чиста, гости су фаворити али ми не бежимо од тога да ту утакмицу морамо да победимо. На мени је да ово што сам успео да видим у ових неколико дана покушати да направим добитну комбинацију за тријум против Олимпије – закључио је Вукоичић.

Претходни текстЦрвена звезда освојила Суперкуп
Следећи текстЗвезди припао „Шалетов“ меморијал