Рен се неће поновити

22

Пред фудбалерима Црвене звезде је прво од два одлучујућа „полувремена“ за улазак у Лигу Европе.  Француски Бордо је тај ривал којег ће покушати да победе, најпре вечерас на Маракани, а потом и за седам дана у гостима.

Јасно је да ће овај задатак бити тешко остварив за Микића и екипу, међутим, нови тренер Александар Јанковић верује у свој нови тим и поручује да Звезда није аутсајдер у овом двомечу.
–  Налазимо се пред великом утакмицом, долази нам противник са добрим тимом из једног од физички најчвршћег шампионата. Црвена звезда, међутим, увек има обавезу више у Европи, с обзиром на име које има. Звезда је за Французе шампион Европе и они јако добро знају шта то значи – рекао је Јанковић.
Нови тренер црвено-белих, који је јуче преузео екипу од Роберта Просинечког, нагласио је да ће учинити све да што боље припреми играче за сутрашњи меч четвртог кола квалификација за Лигу Европе.
– Морамо да будемо агресивни и да избегнемо неке директне грешке. Желим да сваки играч одради најбоље што може оно што се договоримо у свлачионици. Бордо је физички јачи, али то не значи да морамо у сваком тренутку да будемо инфериорни. Нећу да причам да ћемо да нападамо и ‘газимо’, али можемо да изадјемо много паметније и чвршће из ове утакмице. Нисмо тотални аутсајдери – казао је Јанковић.
Он је рекао да је јуче гледао неке снимке Бордоових утакмица и да ће то учинити и данас и додао да с обзиром на кратко време у клубу не треба очекивати неке спектакуларне промене у тиму.

Претходни текстЈанковић уместо Просинечког
Следећи текстБорбена Звезда