Саопштење за јавност БВК Црвена звезда

32

На јуче одржаној редовној Скупштини БВК Црвена звезда,која је одржана у Пресс сали спортског друштва на којој се говорило о резултатима у прошлој сезони и плановима за наредну,делегати су изнели заједничко мишљење да је иза нас једна од најуспешнијих сезона у историји нашег ватерполо клуба.

По завшетку излагања,прешло се на гласање  о новом преседнику Управног одбора  и велика нам је част да саопштимо да је једногласном одлуком свих чланова скупштине за новог председника Управног одбора БВК Црвена звезда изабран др. Оливер Дулић.
– Господин.Оливер Дулиц је од почетка поновног организовања нашег клуба заједно радио са нама  и најзаслужнији је што се Звезда вратила на ватерполо мапу Србије и Европе.До сада није имао званичну улогу у клубу због многобројних обавеза,али је после нашег  инсистирања, гоподин Дулић  прихватио да буде на челу Управног одбора. Поносни смо што је један велики заљубљеник у црвено-беле боје и проверени Звездаш пристао на нову улогу и верујемо да ћемо сви заједно Црвену звезду попети за још један степеник више у односу на прошлу сезону – изјавио је по завретку Скупштине, председник клуба Виктор Јеленић.
Сви заједно се надамо да ће Црвена звезда у новој сезони успети да достојно репрезентује Србију у Евролиги, а исто тако желимо да се још бољим резултатима одужимо свим навијачима и пријатељима клуба, који су дали велики допринос да Звезда у ватерполу поново буде где јој је и место,на самом врху.

Претходни текстСамира стигла на „Маракану“
Следећи текстХрабро на Омонију