Пешић: „Партизан је под великим притиском“

55

Стратег Црвене звезде Светислав Пешић на конференцији за новинаре пред трећу утакмицу финала плеј – офа рекао је да је Партизан тај који ће у поменутом дуелу бити под већим притиском и оптерећењем обзиром да игра пред својим навијачима и да је тријумф под знаком морања.

Вечити ривал је под притиском јер по сваку цену мора да добије утакмицу. Ми исто желимо да победимо, тако се и припремамо, а доказали смо да можемо и равноправно да играмо. Партизан ретко губи када је у оваквим ситуацијама, има доста искуства – рекао је Пешић.
У финалној серији тренутно је 1:1 и може се рећи да је нерешен резултат један од разлога за тензију у нашем табору.
Ми не осећамо притисак, али је тензија велика. Мислим да је то добро јер она повећава концентрацију код играча. Тотално смо мотивисани и орни за игру. Имамо подршку публике и то нам је свакако ветар у леђа. Можемо да победимо само ако знамо шта тачно хоћемо. У том случају, знам пут до победе – изјавио је наш тренер.
Пешић је мишљења да у трећем дуелу вечитих ривала неће бити никаквих изненађења.
Тешко да било која екипа може тактички да изненади другу јер је све већ познато међу нама. Ако мене питате, играчи морају искључиво да се баве игром на терену, а не неким другим стварима – завршио је он.

Претходни текстЗвезда дочекује Партизан у Железнику
Следећи текстЗвезда поражена у трећем мечу