Звезда спремна за финале

36

Кошаркаши Црвене звезде спремни су да крену у борбу за титулу првака Србије. Раднички је савладан на реду је вечити ривал Партизан.

Напорна сезона се ближи крају, а црвено-бели имају прилику да титулом обрадују навијаче.
Тренер нашег тима Светислав Пешић очекује велику борбу.
– За нас је ово била тешка година. Радили смо напорно и из дана у дан напредујемо. Екипа је показала велики ентузијазам како на утакмицама тако и на тренинзима и то се исплатило. Победили смо Раднички, али сам сигуран да можемо и корак даље. Респектујемо Партизан, током сезоне су нас натерали да будемо бољи. Имају систем, тренер јесте на неки начин нов, али се мало тога променило. Ми имамо своје адуте, игром смо вратили публику и сигурно да је уз подршку много лакше.
Искусни стратег осврнуо се и на термине утакмица.
– Нама је најлепше у „Пиониру“, али ако је ситуација таква, онда сам за „Арену“. То је хала за кошарку и мислим да је публика заслужила да тамо гледа окршај Звезде и Партизана. Потрудићемо се да у финалу пружимо добру кошарку – јасан је „Кари“ 
Дуел вечитих је на програму у уторак 05. јуна од 20 часова, улазница током целе серије неће бити у слободној продаји а условно речено домаћин првог сусрета је Партизан.

Претходни текстЦрвена звезда 2 изборила пласман у виши ранг
Следећи текстПораз на старту финала