Грб поново у Звездином власништву!

57

Кошаркашки клуб Црвена звезда налази се на успешном путу опоравка. На данашњој конференцији за медије председник црвено-белих Небојша Човић говорио је о унапред осмишљеном плану реорганизације. Непосредно пред почетак обраћања, први човек клуба са „Малог Калемегдана“ је на састанку са угледним бизнисменом Миланом Беком договорио, донацију од око милион евра.

– На добром смо путу, Звезда напредује из дана у дан. Кренули смо 12. августа 2011. године, сви знамо какво стање је владало у клубу. Један  од основних  корака које смо предузели био је разговор са повериоцима. Један од њих је и господин Милан Беко. Данас смо постигли договр да заједно кренемо у пројекат нове, стабилне Црвене звезде. Добили смо велику донацију, дуг од милион евра је прецртан и морам да искористим прилику да се још једном захвалим господину Беку. Оно што је подједнако важно је да се наш грб врађа кући. Од данас он је поново у власништву Црвене звезде. Имамо петогодишњи план који је унапред осмишљен, желимо високе спортске резултате, а за то је потребан мир у кући и стабилна организација– јасан је Човић.
Звезда је на добром путу да елиминише сва дуговања.
– Још увек немамо јасну слику, чекамо крај многих судских процесе који се у току. Мислим да ће средином јула ситуација бити јаснија. Ако све прође по плану, очекујем да ће дуг бити смањен и да неће износити више од два милиона евра. За сада је обезбеђена АБА лига, за излаз на евро сцену још увек морамо да чекамо. Има позитивних вибрација, али је рано говорити о томе. Мислим да заслужујемо да у најмању руку играмо Евро Куп.
Милан Беко препознао је ентузијазам код нове управе црвено-белих и решио да помогне.
Моји мотиви су пре свега дубоко лични. Ја сам навијач Црвене звезде и никаква приватизација ме не занима. Црвено-бели грб, наш штит се вратио тамо где му је место, а ја сам само био његов чувар. Једини циљ је да Звезда буде јака и осваја што више трофеја, зато сам увек ту за Небојшу Човића и његове сараднике– завршио је Беко.

Претходни текстПионири освојили куп Демшар
Следећи текстЗвезда обележила 21 годину од историјског успеха