Пешић: „Сви у Пионир“

34

Иако је Црвена звезда ДИВА на старту полуфиналне серије плеј – офа поражена од екипе Радничког из Крагујевца, имаће нову шансу у  реваншу који ће се играти у уторак у 18 сати у Пиониру.  О важности овог дуела између црвено – белих и Крагујевчана излишно је говорити обзиром да се полуфинална серија плеј-офа игра на две добијене утакмице, па уколико желе мајсторицу у Крагујевцу, изабраници Светислава Пешића морају да победе.

Од великог значаја за коначан исход у овом мечу могла би да буде и подршка навијача. Зато је руководство Црвене звезде ДИВА одлучило да широм отвори капије Пионира, па ће улаз у београдски храм кошарке у суботу бити слободан.
Пуном Пиониру нада се и тренер Црвене звезде ДИВА Светислав Пешић.
Заиста би нам значила подршка навијача. Мислим да је свима јасно да нам помоћ са трибине никад није била потребнија. Утакмица ће бити тешка, па нам је баш зато и неопходна додатна енергија  коју Делије могу да  пруже. Играће се у убитачном ритму, финиш је сезоне и сматрам да ће нам љубитељи кошарке додатно повећати мотивацију и ниво борбености – нагласио је Пешић.
После пет одиграних мечева ове сезоне са Крагујевчанима, Пешић истиче да нема никаквих тајни и недоумица.
После утакмице у Крагујевцу  рекао сам да нема много времена за анализу. Међутим, ми смо игру Радничког добро анализиарали и знамо како треба да се игра са њима. Не зависи све од нас, и противник се нешто пита. Код њих смо играли у „правој домаћој атмосфери“, фер-плеј је био на високом нивоу што значи да је свака лопта значајна. Наравно, свему томе је допринело и добро суђење. Када говорим о суђењу увек ми је важно да арбитри покажу респект према мојој екипи и мојим играчима, а управо се то десило у Крагујевцу. Добили смо мирноћу за реванш утакмицу у Београду – рекао је наш стратег и наставио:  – Тачно знамо шта би требало да урадимо за победу. Максимално ћемо се припремити, једном речју, учинићемо све.

Претходни текстЗвезда поражена од Радничког
Следећи текстЏајић: „Верујем да су ови избори прекретница“