Пораз Звезде у првој утакмици финала плеј офа

48

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у првој утакмици финална плеј офа од „вечитог“ ривала Партизана. После дуго времена дуел који носи предзнак „вечити дерби“, на овој утакмици потпуно је оправдан. У меч је Партизан ушао као фаворит, али је Звезда показала „зубе“ и успешно парирала све време.

На голу гостију блистао је Гојко Пијетловић који је у кључним моментима заустављао стопостотне шансе домаћина и одвео меч у продужетке. Сјајна одбрана изабраника Дејана Савића потпуно је паралисала црно беле. У последњој четвртини Стефан Митровић је био прецизан, искористио шансу и одвео Партизан у вођство.  Последњи напад имао је наш тим, али није било довољно времена да се нешто више учини.
Као што су се ватерполисти Звезде у базену показали у великом сјају, тако је било и на трибинма. Делије су билистале, а још боља атмосфера се очекује у недељу на Ташмајдану.

Партизан Рајфајзен – Црвена звезда Вет 6:5   (2:1, 2.2, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0)
Базен Бањица. Гледалаца 1200 : Судије: Ћирић и Његован. Играч више: Партизан 8 (1), Црвена звезда Вет 3 (1). Петерци: Партизан 1 (0), Црвена звезда Вет 1 (1).
ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Живојиновић, Дедовић, Мандић, Королија 1, Алексић, Рацков, Ћук 1, Радовић, Чучковић, Митровић 2, Вујасиновић 1, Вукићевић 1, Шапоњић. Тренер. Стевановић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВЕТ: Пијетловић, С. Рашовић, Стојчић, Ивошевић, Кљајевић, Милијановић, Аврамовић 1, В. Рашовић, Балаћ, Филиповић, Васовић 2, Аксентијевић 2, Драксимовић. Тренер: Савић.

Претходни текстЗвезди бод у градском дербију
Следећи текстПромењен термин меча са Јагодином