Звезда савладала Војводину

26

Ветрполисти Црвене звезде у другој утакмици полуфинала савладала је екипу Војводине и изборила мајсторицу.

Изабраници Дејана Савића су напокон су показали своју светслу страну! На крилима одбрана феноменалног Гојка Пијетловића наш тим је успео да савлада госте из Новог Сада и избори мајсторицу након које ће бити познато који ће се од ова два тима борити у титулу.
Почело је како се само пожелети може – давали су голове наши момци као на траци, док је на голу одличан био Пијетловић који је бранио апсолутно све, те се на полувреме отишло са великом предношћу од чак 5:0 за наше момке.
Већ тада се могло наслутити да је Звезда близу мајсторице, али нису тако мислили Новосађани. Гости су заиграли далеко боље у односу на први део игре и лагано топили предност Црвене звезде. Ипак, када је то било најпотребније, Виктор Рашовић и Југослав Васовић  својим маестралним головима  ставили до знања ко ће да слави у овом сусрету. Успела је Војводина да смањи, борила се до краја, али је стигла само до часног пораза од 7:5.
Голове на зан тим постигли су: Васовић 2, Ивошевић 2, С. Рашовић, Аксентијевић и В. Рашовић по један погодак.

Црвена звезда ВЕТ – Војводина 7:5 (2:0, 3:0, 2:3, 0:2)
Базен „Миле Гале Мушкатировић”. Гледалаца: 200. Судије: Стефановић и Рагач (Београд). Играч више: Црвена звезда ВЕТ 3 (2), Војводина 5 (2). Петерци: Војводина 1 (1).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВЕТ: Пијетловић (14 одбрана), С. Рашовић 1, Стојчић, Ивошевић 2, Кљајевић, Милијановић, Аврамовић, В. Рашовић 1, Ранђеловић, Балаћ, Васовић 2, Аксентијевић 1, Драксимовић. Тренер: Савић.
ВОЈВОДИНА: Маринковић (9 одбрана), Босанчић, Роуч, Вуксановић, Миличић 2, Вапенски, Матовић, Матковић, Ранђић 2, Убовић 1, Басара, Цукић, Васић. Тренер: Станојевић.

Претходни текстЗвезда поражена у „Језеру“
Следећи текстДружење навијача и играча