Дружење навијача и играча

28

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља са праксом да у „Ред стар шопу“ приређује сада већ традиционално дружење играча и навијача нашег клуба.

Љубитељи црвено-беле боје имали су данас прилуку да се сликају и узму аутограме од Милоша Димитријевића, Јована Крнете, Душка Тошића, Николе Максимовића и Бобана Бајковића. Видно расположени фанови, били су одушевљени што имају прилику да и ван терена виде своје љубимце.
Искусни дефанзивац  Душко Тошић још једном се захвалио навијачима на подршци коју пружају црвено-белима  током пролећног дела сезоне.
– Сви знају колико нам „хук“ са севера  значи. Нигде нисам видео толико велику љубав према клубу. Навијачи нам дају „крила“ и није ми било ни најмање тешко да данас дођем  овде и на некин начин искажем своју захвалност. Меч у Новом Пазару је најбољи показатељ колико је тешко без „Делија“.
Повремени репрезентативац Србије осврнуо се и на наставак сезоне.
– Већ полако почињмо да размишљамо о финалу Купа. Знамо колико је тај меч за нас битан и колико желимо трофеј. Титула првака јесте далеко, трудићемо се да одиграмо максимално сваку утакмицу и дођемо до тријумфа– завршио је Тошић.
Никола Макисмовић постао је једна од главних узданица Роберта Просинечког. Од доласка на „Маракану“ усталио се у стартну поставу.
– Подршка навијача нам много значи. Прија ми да играм у „пакленој“ атмосфери, уживам у сваком смислу.
Штопер нашег тима осврнуо се и на финале Купа и меч са Борцем
– Сигурно је да нам неће бити лако. Чачани су солидна екипа, али ако одиграмо онако како умемо, верујем да можемо до пехара. Знамо шта је наш задатак.
Максимовића у суботу очекује утакмица, са бившим тимом, Слободом.
– У овом послу нема емоција. Ван терена смо пријатељи али доле на трави све остаје по страни. Бори се свако за себе и дрес екипе који носи. Очекујем да поправимо утисак из Новог Пазара и Крагујевца и убедљиво тријумфујемо.
 

Претходни текстЗвезда савладала Војводину
Следећи текстСпартак елиминисао Звезду