Звезда осудила напад на Томаса

81

У ноћи између среде и четвртка у београдском ноћном клубу „Пластик“ нападнут је кошаркаш нашег тима Омар Томас. Црвена звезда је брзло реаговала и издала званично саопштење.

„Кошаркашки клуб Црвена звезда ДИВА са огорчењем и великим жаљењем обавештава јавност о физичком нападу на њеног првотимца Омара Томаса. Инцидент се догодио у ноћи између среде и четвртка у клубу Пластик у центру Београда, где је Томас од момента доласка константно провоциран, потом и брутално претучен од неколицине нападача.
Омар Томас је био у друштву пријатеља из Америке кога је желео да упозна са лепотама нашег главног града. Томаса је непознати нападач ударио лактом приликом уласка у клуб Пластик, потом од истог младића је још једном ударен с леђа док је седео у клубу, а тада је дошло и до краћег вербалног сукоба. После неколико минута група од шест, седам младића напала је Томаса, који је претучен, а приликом напада коришћена је флаша и такозвани боксери. Томас је одмах после напада одвежен на ВМА где му је указана лекарска помоћ. Констатоване су му лакше телесне повреде, а тада је и дао изјаву припадницима МУП – а. У циљу истраге клуб је замољен да се у четвртак не оглашава поводом овог случаја.КК Црвена звезда ДИВА најоштрије осуђује физички напад на Омара Томаса и позива надлежне органе да спроведу све неопходне мере како би починиоци овог гнусног напада били откривени и процесуирани. Омар Томас о целом случају неће давати било какве изјаве медијима, а све информације о истрази које буду доступне јавности КК Црвена звезда ДИВА саопштаваће новинарима.“

Претходни текстМотивисано против Металца
Следећи текстПешић: „Очекујем добру партију Звезде“