Црвено беле лако савладале Нивес

68

Црвено беле су успеле да постигну туце голова и убедљиво савладају Нивес резултатом 12:0 (6:0) у 12. колу Прве женске лиге.

После паузе од готово 4 месеца, наше девојке једва су чекале да истрче на терен и одиграју једну такмичарску утакмицу. Звезда долази до вођства већ у 7. минуту голом Јоване Дамњановић која је иначе сва три своја гола постигла већ у првом полувремену. Било је јасно већ после првог дела игре да ће црвено беле уписати нову победу. У наставку сусрета Звезда је постигла још 6 голова, а треба истаћи да су се у листу стрелаца упислае и дебитанткиње Милена Пешић и Тара Коркоран. Наредног викенда наше фудбалерке гостују у Суботици где ће се састати са Спартаком и покушаће да укњиже нова 3 бода.

ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА- НИВЕС 12:0 (6:0)
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 150. Судија: Биљана Лукић. Стрелци: Ј. Дамњановић у 7, 18 и 36, Мијатовић у 30, А. Пешић у 41, Попов у 45, Бобић у 54, Коркоран у 55 и 81, Ђорђевић у 84 и 90, М. Пешић (из пенала) у 87. минуту. Жути картон: Христић (Нивес).
ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк, А. Пешић, Смиљковић, Коркоран, Бобић, Попов (од 46. Лазаревић), Ј. Дамњановић (од 53. Ђорђевић), Ерац (од 46. Јанков), М. Пешић, Мијатовић (од 63. И. Дамњановић), Павловић (од 69. Теодосијевић).
НИВЕС: Станоијевић (од 84. Ничић), Ракочевић, Миладиновић, Ми. Степановић, Стефановић, Петровић (од 16. Христић), Миленковић (од 81. Костић), Гицић (од 79. Трифуновић), Еленов, Маринковић, Ма. Степановић (од 71. Симић).

Претходни текстСтрахиња Бунчић освојио сребро на ЕЈУ турниру
Следећи текстИ мушкарци у полуфиналу плеј офа