Звездашице прижељкују реванш

55

Одбојкашице Црвене звезде очекује тежак задатак у реванш мечу Челинџ рунде ЦЕВ Купа против екипе Галатасараја. После убедљивог пораза у првом сусрету у Турској (0:3) изабранице Ратка Павличевића имају прилику да пред својим навијачима поправе утисак и обезбеде пролаз у следећу рунду.

Тренер нашег тима Ратко Павличевић не оптерећује превише своје играчице.
 У Истанбулу нисмо били на свом нивоу. Верујем да можемо боље. Наш противник је веома искусна и квалитетна екипа, долази из турске лиге која је најјача у Европи. Ми смо веома млади, учимо из утакмице у утакмицу и зато нам учешће на „евро“ сцени много значи. 
Искусни стручњак прави екипу за неколико сезона.
– Подмладили смо тим на почетку сезоне, ово су играчице спремне да уз минималне промене које су неминовне, носе Звездин дрес неколико сезона. Наша реалност је таква, али таленат ових девојака ми даје наду да можемо до успеха.
Ана Бјелица верује да Звезда има квалитет за више домете.
– Знамо шта је наш циљ, можемо и морамо боље. Имаћемо подршку навијача која ће нам пуно значити. Млада смо екипа утакмице на „евро“ сцени су права школа за сезоне које долаза. Сваки меч Лиге шампиона помогао нам је да у домаћем првеснтву будемо још боље.
Капитен нашег тима задовољна је учињеним у досадашњем делу сезоне.
– Посебно ми је драго да смо стигли до трофеја у Купу. Пружамо добре партије и у домаћем превенству и надам се да ћемо одбранити и овај други трофеј. Следеће сезоне одиграћемо много боље и у Европи.
Ова утакмица је на програму у четвртак 1. марта од 20 часова у дворани СЦ „Шумице“. У случају да изабранице Ратка Павличевића остваре максимални тријумф, одиграће се златни сет који ће одлучити ко ће у следеће коло на мегдан победнику дуела између Костанце и Динама 
 

Претходни текстУбедљива победа Звезде
Следећи текстПораз црвено белих од Широког