Будућност за наставак серије

33

Кошаркаши Црвене звезде сјајно су отворили нову годину. Звезда је надиграла екипу  Хемофарма и стигла до прве победе на гостујућем терену. Наш тим очекује нови тежак изазов. У оквиру 15. кола регионалне АБА лиге Звезда дочекује неугодну екипу Будућности.

Светислав Пешић очекује тежак меч.
Играмо против веома квалитетног ривала. Подгоричани су у сјајној форми и неће нам бити лако да наставимо победнички низ. Одласком Вучевића изгубили су доста, али сада је ту Ризвић. Он је веома специфичан играч. Имао сам прилику неколико пута  да га гледам и увек је одиграо фантастично. Надам се да тако неће бити сутра. Они имају континуитет, пре свега због искуства екипе. Тим је мање више дуго на окупу и одлично се познају. Ценим тренера Радоњића и сигурно је да улазимо у меч више него мотивисани.  Будућност краси тимска игра, нема велики разлике да ли су у одбрани или у нападу, а то је оно чему ми тежимо. Агресивни су у скоку,  знамо колико је то битан сегмент, детаљ који даје сигурност целој екипи.

Трофејни стручњак се осврнуо и на стање у екипи.
– Имамо још два тренинга до утакмице, тако да нисам решио ко ће на паркет. Сезона је дуга, а ми имамо своје циљеве. Сви играчи ће добити шансу да се докажу и изборе за што више минута. Правимо екипу која ће следеће сезоне бити заиста респектабилна.
Пешић је прокоментарисао и мећ са Хемофармом.
Лепо је кад се тријумфом започне година. Ми смо такав клуб да је нама много важније да сезону затворимо победом. Хоћемо континуитет. Поправљамо се из утакмице у утакмицу и уверен сам да ћемо веома брзо бити прави.
Због ЕП у рукомету које су у Србији одржава у јануару, Звезда ће овај меч одиграти у дворани у Железнику. Сусрет почиње од 20 часова, а у халу ће моћи да се уђе једину са сезонском картом.

Претходни текстСкаволини нови изазов
Следећи текстПрозивка без Бразилаца