По рецепту са Врачара

38

Фудбалери Црвене звезде састају се у 15. колу Јелен Супер лиге са екипом Војовидине. Због дешавања на 141. вечитом дербију наш тим неће имати добро познати ветар у леђа. У последњем мечу јесењег дела првенства трибине „Маракане“ биће празне.

После победе над екипом Рада у последњим тренуцима утакмице, наши играчи имаће велики мотив да пруже добру партију, савладају „Лале“ и упишу нове бодове.
Тренре црвено-белих  Роберт Просинечки истиче да Звезду очекује тежак меч.
Сигурно је да знамо шта значи играти пред празним трибинама. Навикли смо да наступамо у сјајном амбијенту, да имамо 12-ог  играча. Очекује нас тежак меч против веома искусне екипе. Војводина има одличан тим, дуго су на окупу. Чињеница је да  су подигли ниво игре и да веома мотивисано улазе у овај меч. Друго полувреме из сусрета  са Радом је модел како треба да играмо. Били смо под великим притиском, показали карактер и стигли до победе. Очекујем да такву игру пружимо и на овој утакмици. Сви су здрави, једино не могу да рачунам на Кадуа. Нема разлога да не одиграмо добро, дамо максимум и победимо

Млади стратег оснврнуо се и на снагу ривала.
Војводина има квалитетне појединце. Посебно бих истакао  нападаче. О умећу Оумаруа и Илића не треба трошити речи. Медојевић је капитен младе репрезентације Србије, а Мојсов стандардни члан „А“ селекције Македоније. Одлича екипа која је иако, веома млада дуго на окупу. Веома смо мотивисани да прекинемо њихов низ од 12 победа и даћемо све  да на крају славимо.
Андрија Калуђеровић, херој са Врачара очекује нову победу.
Оздравио сам, потпуно сам спреман да дам максимум. Војводина је добра екипа, фалиће нам навијачи али верујем у свој тим. Наша обавеза је да освојимо бодове. Овим тријумфом подигли би морал пре припреме и одржали наду да можемо до титуле. Лежи ми Војводина, на последња четири  сусрета са њима погађао сам мрежу, надам се да ће тако бити и у суботу.
Сјајни нападач није желео да потврди одлазак са „Маракане“.
Тренутно ми је утакмица са Војводином у првом плану. Даћу све од себе да постигнем гол и помогнем Звезди  да остане у борби за титулу. Има времена за разговоре на ту тему– завршио је популарни „АК 99“.
Дерби последњег кола јесењег дела Јелен Супер лиге игра се у суботу 10. децембра од 13 часова.

Претходни текстЗвезда прославила 20 година од Токија
Следећи текстПораз у Загребу