Васић обукао црвено-бело

44

Кошаркаши Црвене звезде у наставак сезоне улазе јачи за одличног  бека Николу Васића (194, 27). Искусни кошаркаш црвено-бели дрес носиће  до краја сезоне.

Сјајни шутер прикључио се нашем тиму у августу, али га је повреда мишића зарађена на пријатељској утакмици са Ужичком Слободом спречила да раније стави параф на уговор. Васић се опоравио од повреде, био уз екипу, а тренер Светислав Пешић одлучио је да га стави у такмичарски погон.
Веома ми је драго што сам на крају потписао угвор. Радићу са Светиславом Пешићем, тренером од којег могу много да научим и напредујем из утакмице у утакмицу. Екипа је одлична, дуго тренирам са њима, добро их познајем тако да адаптација неће бити проблем. Већ сам у систему. Надам се да ћу добрим партијама помоћи клубу да оствари што више победа. Радује ме чињеница да ћу играти пред најбољим навијачима на свету– констатовао је некадашњи играч  ФМП-а. 
Директор нашег клуба Давор Ристовић задовољан је новим појачањем.
Ради се о искусном играчу, изванредном шутеру, надам се да ће у великој мери помоћи нашој младој екипи. Доласком Васића не завршава се листа наших појачања. И даље тражимо најбоље решење које ће нам донети додатни квалитет.

Претходни текстПораз од Рудара
Следећи текстНемоћ пред моћним Скаволинијем