Звезда на правом путу

32

Посел сјајних издања на евро сцени, ватерполисти Црвене звезде пружили су солидну  партију на финалном турниру Купа Србије. У полуфиналу убедљиво је савладана Војводина, док је Звезда у финалу намучила Партизан.

Један од најбољих играча нашег тима Марко Аврамовић задовољан је издањем своје екипе.
Генерална оцена завршног туринира Купа Србије са наше стране је позитивна. И поред пораза од Партизана морамо да будемо задовољни оствареним. Најбитније је да смо дали максимум и да ни у једном тренутку нисмо посустали пред ривалом.
Репрезентативац Србије истиче да је игра у одбрани била кључни фактор за пораз.
Примили смо неколико голова из ситуација које нам нису својствене, са центарске позиције. Мислим да  и поред тога не смемо да будемо незадовољни. Морамо да наставимо са добрим радом и спремамо се за дуеле који нас очекују  у наставку сезоне.
Ватерполо клуб Звезда на правом је путу.
Публика је могла да види да имамо одређени квалитет. Меч са Војводином био је заиста одличан. Верујем да ће временом све бити на још вишем нивоу. Посебно ми је драго што навијачи  у великом  броју долазе да нас подрже. На мечу са Партизаном били су ту симпатизери оба клуба. Србија понво добија ватерполо вечити дерби– констатовао је Аврамовић.

Претходни текстЧовић одговарао на питања навијача
Следећи текстЗвезда дочекује Скаволини