И дерби у победничком низу

32

Одбојкаше Црвене звезде у оквиру шестог кола ВШ Супер лиге очекује вечити дерби и меч са Партизаном. У првом сусрету ова два ривала наши играчи остварили су тријумф . Звезда је сјајно отворила сезону после освојеног Супер купа, пет везаних победа у домаћем првенству уследиле су добре партије и  у ЦЕВ купу и пласман у осмину финала.

Очекује нас тежак меч, победили смо у првом дуелу, они ће сигурно бити мотивисани да нам се реванширају.  Дерби је увек утакмица са пуно набоја  и сигуран сам да ће публика имати прилику да ужива у лепој одбојкашкој представи – истакао је Жељко Булатовић стратег нашег тима.   
Михајло Митић тренутно се налази на припремам репрезентације Србије  за Светски куп. Млади техничар ће ипак предводити саиграче на вечитом дербију .
Знамо да неће бити лако да наставимо победнички низ. Претходни дерби играли смо за трофеј, ова утакмица неће бити толико значајна. Очекује нас још пуно сусрета и сигуран сам да ће свака утакмица бити све напетија и важнија. Партизан је веома квалитетан али ја верујем у своје саиграче и очекујем да  ћемо доћи до победе  – завршио је Звездин капитен. 
Утакмица је на програму сутра од 18 часова у дворани „Шумице“.

Претходни текстГрешка коштала Звезду три бода
Следећи текстЗвезда победила у дербију