Грешка коштала Звезду три бода

64

У десетом колу шампионата за жене, наше су изгубиле у Крушевцу против Напредка 1:0 (0:0). У првом полувремену, потпуна доминација наших, многобројне шансе које нажалост нису крунисане голом. Победу за домаћи тим постигла је Марија Радојичић после правовремено упућеног паса Петронијевићеве у 55. минуту. У самом финишу утакмице постојале су велике шансе да наше девојке изједначе. Прво је прилику за Београђанке имала Подовац, а у зауставном времену још бољу Дамјановићева.

Прво полувреме је било добро, имали смо више од игре и више шанси. У другом делу смо се удаљили од гола противничке екипе, а после неспретне реакције Андријане Пешић, примили смо гол, који је одлучио победника. У самој завршници, имали смо две добре шансе, али лопта као да није хтела у гол. Недостајала нам је и срећа, а ово је прва утакмица у првенству на којој нисмо постигли погодак – истакао је тренер ЖФК Црвена звезда Дарко Стојановић.
Напредак – Црвена звезда 1:0
Стрелац: Радојичић у 55. минуту
Жути картони: Радојичић, Мо. Шишковић (Напредак), Добросављевић (Црвена звезда)
Напредак: Вуковић, Шћеповић, Стојкановић, Ма.Шишковић, Караџић, Мо.Шишковић, Марковић, Петронијевић, Радојичић, Тришић (од 84. Стојиљковић), Ђилас.
Црвена звезда: Петковић, Пешић (од 60. Добросављевић), Теодосијевић, Илић, Ерац, Бобић, Смиљковић, Попов (од 46. Ђорђевић), Подовац, Павловић, Ј.Дамјановић

Претходни текстЦвијовић и Костић за Звездино финале
Следећи текстИ дерби у победничком низу